Noutati tehnice

Tehnica moderna a aspiratoarelor centrale BVC

Noutati tehnice

Doamnelor si domnilor!

 

Dorim sa va informam, ca aspiratoarele centrale BVC, cunoscute in mai bine de 30 de tari din intreaga lume, sunt de cea mai buna calitate germana.

In cei aproape douazeci de ani de la infiintarea BVC, echiparea  tehnica de asemenea usurinta in utilizare au fost continuu si semnificativ imbunatatite la toate aspiratoarele BVC.

Caracteristicile speciale ale noilor aspiratoare BVC sunt urmatoarele:
 

Oferim cel mai modern sistem electronic pentru aspiratoarele centrale

De acum toate unitatile din gama  S si Compact sunt echipate cu un sistem electronic cu afisaj digital care furnizeaza toate informatiile, despre functionare, aspirare si diverse servicii pentru utilizator cu ajutorul a 10 programe.

In viitor este posibil de asemenea ca programul de instalare sa recunoasca si sa corecteze greselile de asamblare in sistemul de aspirare inca inainte de finalizare.
 

De acum toate aspiratoarele BVC din gama S şi Compact sunt echipate cu un sistem de filtrare dublu

In cele din urma s-a rezolvat definitiv  "problema praf" in aerul evacuat prin utilizarea unui sistem de filtrare de inalta calitate.  Filtrului ciclon de vacuum va prelua functia de protejare a motorului iar sacul filtrul va elimina  "problema praf si miros".
Este o garantie suplimentara pentru client ca tot praful aspirat este colectat si eliminat in sacul filtrului.
 

BVC - Tidygirl - Un nou aspirator central, mic ca si dimensiuni dar o "mare realizare"

Permite instalarea in casele unifamiliale sau apartamente deja construite, nemaifiind necesar sistemul de tevi de aspirare.

Este dotat cu un filtru Hepa de inalta calitate, ce ofera in mod eficient protectie motorului, si care garanteaza o camera cu un aer curat in conformitate cu cele 10 standarde.
Aceasta tehnologie reprezinta un ajutor persoanelor sensibile la alergii care au astfel posibilitatea sa-si monteze un aspirator central in casa in care deja locuiesc.
 

BVC - Junior - o unitate de aspirare cu tehnologie moderna la un pret accesibil

Pe langa aceste noi evolutii mentionate mai sus, BVC ofera acum aspiratorul "Junior" , care este de asemenea echipat cu un sac pentru filtru cu o capacitate de incarcare de aprox. 15-20 kg de praf. Puterea de aspirare este de 700 de airwatts suficienta pentru toate problemele de aspirare si poate fi reglata optim cu ajutorul potentiometrului de pe manerul de aspirare.

DETALII DE CONTACT
Suntem prezenti in
peste 30 de tari


BVC ROMANIA
Str. Dr.Iosif Nemoianu, nr. 13A,
300011 Timisoara

Persoana de contact:
ing. Breaz Marius
Tel:          0730/693.270
Tel:  0256/200.655
Fax: 0256/200.675
Email: office(at)bvc-romania.ro