Aspirator central de praf BVC


Ce este un aspirator central de praf?

Aspiratoarele centrale de praf sunt aspiratoare de praf care sunt instalate într-un loc fix, în afara zonei de locuit, de ex. în pivniță.

Prin tubulatura de aspiraţie, aspiratorul central de praf este conectat la toate prizele de aspirație distribuite centralizat în toată casa.

De îndată ce furtunul este introdus într-o priză de aspirație, puteți comanda aspiratorul central de praf comod de la mânerul furtunului.

Praful și murdăria ajung, prin tubulatura de aspirație, în cuva de colectare a aspiratorului central de praf. Aerul rezultat poate fi dirijat către exterior.


Avantajele aspiratoarelor centrale de praf BVC

pikto-kopf-200

Aer curat în camerele de locuit.
Datorită tehnologiei moderne cu trei filtre de la BVC nu este numai praful eliminat aerul din camere este de asemenea curățat. Personale alergice la praful casnic și suferinde de astma pot respira din nou.

pikto-hand-200

Mânuire confortabilă.
Cu un aspirator de praf central se elimină transportul agregatului prin camere și etaje. Cuplați furtunul și începeți să aspirați!

pikto-lautsprecher-200

Aspirarea prafului cu zgomot în șoaptă.
Aspiratoarele noastre centrale de praf sunt mult mai puțin zgomotoase decât aspiratoarele de praf uzuale pentru podele. Astfel este posibil de a vorbi la telefon sau să se asculte muzică.

pikto-blitz-200

Putere de aspirație mare și constantă.
Aspiratoarele noastre centrale de praf BVC sunt echipate cu un motor puternic care permite menținerea constantă a aspirației.

pikto-deutschland-200

Fabricat in Germania.
Aspiratoarele noastre centrale de praf BVC sunt fabricate de decenii în Germania.
Avem încredere în calitatea lucrurilor germane.
Locuri de instalare pentru aspiratoarele BVC

Atât în locuințe, cât și în imobile comerciale, aspiratoarele centrale de praf BVC ușurează munca de zi cu zi.
Economisiți timp pentru întreținerea camerelor, trăiți mai sănătos și lăsați o bună impresie vizitatorilor, angajaților și clienților. Dimensiunea imobilului nu contează. BVC proiectează pentru dumneavoastră instalația personalizată pentru aspirarea centralizată a prafului.

BVC Zentralstaubsauger im Wohnhaus

Locuințe
Nimic nu este mai frumos decât să știți că este curat în propria casă. Fără păr de animale, activitate puternic redusă a moliilor și un aer curat pentru astmatici fac din locuință un loc în care să vă simțiți bine.

hotel

Hoteluri
Aspiratoarele centrale de praf economisesc efortul dumneavoastră și al angajaților dumneavoastră și prin aceasta și timp. Şi oaspeţii hotelului profită de aerul foarte curat. Acest avantaj poate fi un punct în plus pentru hotel.

restaurant

Restaurante
Stabiliți noi standarde de igienă pentru localul dumneavoastră. Printr-un aer curat și fără mirosuri faceți o impresie profesională și de curățenie. Pentru aceasta economisiți timp prețios la curățarea încăperilor.

friseur

Saloane de coafură / frizerii
Fără păr sau mătreață în suspensie în aer. Aspiratoarele centrale de praf elimină toate resturile activității zilnice. Cu duza noastră inclusă se elimină imediat murdăria.

buero

Spații de birouri
Și în birouri se poate aduna repede praf. Aerul poluat și murdăria sunt deseori cauze pentru suferințe fizice.
Evitați influențe neplăcute asupra clienților și angajaților.

kino

Cinematografe
Cunoașteți desigur sala clasică de cinematograf după plecarea publicului. Instalațiile noastre asigură operațiuni de curățare comode, rapide și la cel mai înalt nivel.

einrichtung

Evenimente publice
Cele mai contaminate spații interioare sunt în clădirile publice. Nu vă faceți griji pentru murdărie sau aer impur. Valorificați dotările și curățați profesional cu aspiratoarele centrale de praf BVC.

reitstall

Padocuri
Aspiratoarele centrale de praf BVC sunt ideale pentru proprietarii de cai. Cu setul pentru îngrijirea cailor animalul dumneavoastră preferat este eficient țesălat și se bucură de un masaj plăcut. Astfel aveți mai mult timp pentru sportul călare.


Descoperiți aspiratoarele centrale de praf BVC puternice și cu durată mare de utilizare!
BVC Silverline – modelul clasic cu electronică de comandă analogică și cu sac de colectare sau BVC Blackline – aspirator central de praf hibrid, modern, cu electronică de comandă digitală și filtru de protecție pentru motor CORDURA® și care colectează praful în cuva fără sac.